Boerderijcamping Sleutelhoeve, Noord Holland - Nederland

De SVR boerderijcamping Sleutel-hoeve in Bakkum-noord is, ook met aanwijzingen van TomTom, makkelijk bereikbaar. De voormalige veehouderij telt 36 standplaatsen met 10 ampère electriciteitsaansluiting, waarvan een aantal als seizoenplaatsen zijn verhuurd. Het terrein is vlak en een aantal plaatsen heeft een bestraat gedeelte, waarop het kampeermiddel stevig en vlak geplaatst kan worden. Op alle plaatsen kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi. Voor het gebruik van water en douche wordt € 1,- p.p.p.d. berekend.


sanitaire ruimten
recreatieruimte / rijwielberging


















Wij hebben er in 2012 een week doorgebracht, van 10 - 17 augustus. De sfeer op de camping was heel gemoedelijk en de ontvangst gastvrij en vriendelijk. Er staan twee sanitaire portacabins, die goed worden schoongehouden. Een grote loods is ingericht als recreatieruimte, met een gezellige bar. In die loods kan de fiets worden geplaatst, met aan één zijde de mogelijkheid voor het opladen van de fietsaccu. Er kan gebruik gemaakt worden van een wasmachine tegen een vergoeding van € 3,- (incl. wasmiddel), van een koelkast, een magnetron (beide gratis). Voor kinderen zijn er klim- en klautertoestellen, schommels en een trampoline.

Liefhebbers van aardbeien kunnen die zelf plukken, bestellen of uit voorraad kopen. Deze worden in zogenoemde 'tunnels' door de campingeigenaar zelf gekweekt.

Al met al een heel leuke gezinscamping, waar je graag weer terugkomt.